Lade batteriet

Før du slår på og begynner å bruke HTC One M9 Prime Camera Edition, anbefales det at du lader batteriet.
Viktig:
  • Hvis batteriet er utladet i flere dager, må du kanskje lade HTC One M9 Prime Camera Edition i flere minutter før du slår det på.
  • Batteriet må bare lades ved hjelp av adapteren og USB-kabelen som fulgte med HTC One M9 Prime Camera Edition. Når batteristrømmen er for lav, så sørg for å bruke strømadapteren til å lade, ikke USB-kabelforbindelsen med datamaskinen din.
  1. Sett inn den lille enden av USB-kabelen i USB-kontakten.
  2. Sett inn den andre enden av USB-kabelen i batterieliminatoren.
  3. Plugg inn batterieliminatoren i en stikkontakt for å begynne å lade batteriet.
Merk:
  • Av sikkerhetshensyn kan batteriet slutte å lade for å unngå overoppheting.
  • Unngå lading av batteriet i varme omgivelser.
  • Når du bruker nettleser og lader batteriet samtidig, kan HTC One M9 Prime Camera Edition bli varmere. Dette er normalt.
  • For å spare på strømmen, ta strømadapteren ut av stikkontakten etter endt lading.