nano-SIM-kort

HTC One M9 Prime Camera Edition bruker et nano-SIM-kort.
Bruk bare et standard nano-SIM-kort. Hvis du setter inn et endret kort som er tykkere enn et standard nano-SIM-kort, kan det føre til at kortet ikke passer eller kortsporet blir skadet.

Sette inn et nano-SIM-kort

1. Hold telefonen med forsiden ned.
  2. Sett inn spissen av skuffutløserverktøyet som fulgte med telefonen (eller en liten utrettet binders) i skuffutløserhullet ved siden av nano-SIM-kortsporet.
  3. Skyv tuppen helt inn i hullet før skuffen utløses, og trekk deretter ut skuffen.
  4. Plasser nano-SIM-kortet i skuffen med gullkontaktene vendt opp og det avskårne hjørnet vendt utover.
  5. Sett kortskuffen tilbake i sporet.

Fjerne et nano-SIM-kort

Viktig: Sørg for å slå av HTC One M9 Prime Camera Edition før du tar ut kortet.
  1. Hold telefonen med forsiden ned.
  2. Sett inn spissen av skuffutløserverktøyet som fulgte med telefonen (eller en liten utrettet binders) i skuffutløserhullet ved siden av nano-SIM-kortsporet.
  3. Skyv spissen så langt den går inn i hullet til kortskuffen løses ut.
  4. Trekk ut kortskuffen og ta ut nano-SIM-kortet.
  5. Sørg for å sette den tomme kortskuffen tilbake i sporet.