Spor med kortskuffer

Det finnes "‍skuffer"‍ for nano-SIM-kortet og microSD-spor som kan brukes til å sette inn kortene dine.

Når du setter inn utløserverktøyet i skuffutløserhullene for å fjerne kortskuffene, må du sørge for at du ikke trykker på skuffene for å unngå å skade utløsermekanismen i sporene.

Hvis du vil bruke et beskyttelsesetui, må du sørge for å kjøpe et etui som er utformet for HTC One M9 Prime Camera Edition og som ikke blokkerer skuffene.