HTC One M9 Prime Camera Edition

1. AV/PÅ
  2. VOLUM
  3. microSD-kortspor med utløserhull
  4. Frontkamera
  5. Nærhetssensor
  6. IR-sensor
  7. Doble høyttalere
  8. Varsellampe
  9. nano-SIM-kortspor med åpningshull
  10. USB-kontakt
  11. 3,5 mm headsetkontakt
Viktig:
Du trenger 4G/LTE-abonnement for å bruke operatørens 4G/LTE-nettverk for tale og datatjenester. Hør med operatøren hvis du vil ha detaljer.
Merk:
  • Hvis du vil bruke et deksel eller en skjermbeskytter, må du ikke dekke til og blokkere nærhetssensoren. Kjøp et deksel eller en skjermbeskytter utformet for HTC One M9 Prime Camera Edition.
  • Unngå å koble til tredjeparts headset eller tilbehør med amuletter av metall som dingler i nærheten av headsetkontakten. Bruk av disse kan påvirke signalmottaket.