Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow tilbyr nye funksjoner som gjør ditt mobile liv mer praktisk.

Nå tilgjengelig

Nå tilgjengelig tilbyr intuitive søk og leverer tilknyttet informasjon direkte i appen. Dette betyr at du aldri må forlate en samtale eller et webområde under navigering for å søke etter informasjon.

Bare trykk på og hold og Nå tilgjengelig viser relatert informasjon, apper og handlinger. Se Nå tilgjengelig.

Administrer telefonens minne

Bruk Minne i Innstillinger til å overvåke gjennomsnittlig minnebruk og ytelse på HTC One M9 Prime Camera Edition. Du kan også bruke denne innstillingen for å sjekke hvilke apper som bruker mest minne.

Større endring i hvordan du bruker lagringskort

Hvis du har et eksisterende lagringskort med medier og andre filer, bruker du det som ekstern lagringsplass slik at du kan sette inn kortet og få tilgang til filene dine på hvilken som helst Android-telefon.

Hvis du har et helt nytt lagringskort, kan du bruke kortet til å utvide den interne lagringsplassen. Se Bør jeg bruke lagringskortet som eksternt eller internt lagringsområde? og Sette opp lagringskortet som internt lagringsområde.

Tilbakestilling av nettverksinnstillinger

Tilbakestill raskt alle nettverksinnstillinger når HTC One M9 Prime Camera Edition har problemer med å koble til mobildata eller Wi-Fi-nettverket eller Bluetooth-enheten. Se Tilbakestilling av nettverksinnstillinger.

Google-innstillinger

Administrer innstillinger enkelt for Google-apper og -funksjoner på HTC One M9 Prime Camera Edition. Klikk på Google i Innstillinger og endre dine preferanser.

Smartere appkobling

Android 6.0 Marshmallow åpner automatisk riktig app for koblinger som du klikker på i en tekst- eller e-postmelding eller et webområde. Med smartere appkobling behøver du ikke lenger gjette hvilke apper som kan håndtere koblingene du klikker på.

I Innstillinger kan du endre standardappene du vil koble til. Hvis du vil ha detaljer, se Angi standardapper og Angi appkoblinger.

Apptillatelser

Som hjelp til å beskytte telefonen og personvernet har Android 6.0 Marshmallow forbedret måten appene er gitt tilgang til visse data eller funksjoner på, for eksempel kontakter eller mikrofonen. Hvis du vi ha detaljer, se Kontrollere apptillatelser.