Hvorfor får jeg ikke tilgang til mitt eksterne USB-lagringsområde med Filbehandling?

I øyeblikket kan du bare navigere i telefonens interne lagringsområde eller et innsatt lagringskort. Navigering i tilkoblede USB-lagringsområder støttes ikke på dette tidspunktet.
Hvis du vil navigere i USB-lagringsområdet, går du til Innstillinger > Lagring og USB og klikker på den eksterne USB-lagringsenheten som er oppført under Eksternt lagringsområde.