Hvordan kan jeg importere bokmerker fra min gamle HTC-telefon?

Følg disse trinnene for å importere bokmerker fra HTCs Internett-appen på din gamle HTC-telefon til din nye HTC-telefon.
  1. Last ned og installer følgende apper fra Play Butikk:
    • På den nye HTC-telefonen: HTCs Internett-app
    • På den gamle HTC-telefonen: HTCs overføringsverktøy
  2. På den nye HTC-telefonen: Gå til Innstillinger > Hent innhold fra en annen telefon. Klikk på HTC Android-telefon > Full overføring.
  3. Følg taleanvisningene for å pare HTC-telefonene.
  4. På den gamle HTC-telefonen: Vurder datatypene du vil kopiere, og sørg for at Bokmerker er valgt. Klikk på Overfør.
  5. Når prosessen er fullført, klikker du på Ferdig på begge telefoner.
  6. Hvis du vil sjekke bokmerker raskt, går du til HTCs Internett-app og klikker på > Bokmerker.