Jeg endret tidssoner mens jeg var på reise. I Kalender, kan jeg sjekke tidsforskjellen mellom gjeldende posisjon og hjembyen min?

Når du viser dine Kalender-hendelser mens du er på reise, kan du se tidssonene for både gjeldende plassering og hjembyen din. Hvis du vil gjøre dette, angir du en andre tidssone for dine Kalender-hendelser.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kalender.
  2. Klikk på > Innstillinger.
  3. Under Dagsvisningsinnstilling klikker du på Velg andre tidssone.
  4. Klikk på Angi automatisk.
  5. Undersøk om tidssonen under Velg tidssone er riktig for hjembyen din. I motsatt fall klikker du på innstillingen og søker etter hjembyen din.

I dagsvisning vil du se gjeldende tidssone og tidssonen i hjembyen din side ved side.