Jeg brukte HTC Backup tidligere. Hvorfor kan jeg ikke se sikkerhetsalternativene i HTC Backup?

HTC Backup-tjenesten er ikke lenger tilgjengelig på HTC-telefoner som bruker Android 6.0 Marshmallow.

Når du åpner HTC Backup for første gang, kan du bare gjenopprette sikkerhetskopier lagret med HTC Backup til telefonen.

Fra og med Android 6.0 bruker du Android Backup-tjenesten til å sikkerhetskopiere telefonen automatisk til Google Drive. Du bruker også denne tjenesten når du gjenoppretter sikkerhetskopien fra Google Drive til en ny telefon.

Brukerhåndboken eller fremgangsmåtene har flere detaljer.