Hva er endret under siste HTC BlinkFeed?

HTC BlinkFeed har utviklet seg til en serviceplattform som kan samle innholdspartneres tjenester på ett sted. News Republic er vår første partner i denne forbindelse. HTC BlinkFeed og News Republic slår seg sammen for å bringe deg mer nyhetsinnhold.
  • I likhet med tidligere vises abonnerte artikler som fliser på skjermbildet HTC BlinkFeed. Det nye er at klikking på en nyhetsflis vil starte News Republic-appen, hvor du kan lese artikkelen og utnytte appens justerbare skriftstørrelse, nattmodus og mye annet.
  • Abonnerte artikler og deres innhold kommer fra News Republic-appen.
  • Frakoblet nyhetslesing støttes fortsatt. HTC Leseliste er fjernet.
  • Du kan fortsatt sveipe til venstre eller høyre for å se neste eller forrige artikkel. Klikk på tilbaketasten nederst for å gå tilbake til skjermbildet HTC BlinkFeed.