Vil fotografiene mine bli geotagget?

Hvis både plasseringstjenestene i Innstillinger og geotagging i Kamera er på, er svaret ja – bildene dine vil ha geotagger eller plasseringsinformasjon.
Når du åpner Kamera-appen for første gang og blir bedt om å gi den tilgang til telefonens plassering, klikker du på Tillat eller Avslå for å bestemme om geotagging skal aktiveres eller ikke. Du kan også merke av eller fjerne avmerkingen for Bilder med geotagging i kamerainnstillingene.