Hvordan endrer jeg underskriften som brukes i e-postmeldingene mine?

Hvis du har lagt til flere e-postkontoer på telefonen, må du endre signaturen i hver konto.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på E-post.
  2. Sveip til høyre fra venstre kant av skjermen for å åpne den utskyvbare menyen, og klikk på en e-postkonto.
  3. Klikk på > Innstillinger > Generelle innstillinger > Underskrift.
  4. Skriv inn teksten du vil bruke som underskrift, og klikk på Lagre.