Hvorfor mottar jeg ikke tekstmeldinger fra kontakter som bruker iPhone?

Hvis du har byttet fra en iPhone, kan kontaktene dine som bruker iPhone, fortsette tekste deg via iMessage-tjenesten og ikke gjennom SMS eller MMS.
Hvis du vil motta deres tekstmeldinger på HTC-telefonen, må du slå av iMessage-tjenesten på Apple-enhetene dine.

Du kan også gå til https://selfsolve.apple.com/deregister-imessage for å oppheve telefonnummerets registrering.