Hva er forskjellen mellom å bruke microSD-kortet som ekstern lagringsplass og intern lagringsplass?

Bruk microSD-kortet som eksternt lagringsområde når det allerede finnes innhold i form av medier og andre filer slik at du ikke mister dette innholdet. Bruk av kortet som ekstern lagringsplass gir deg mulighet til å sette inn og bruke kortet på en Android-telefon.

Hvis microSD-kortet er nytt eller ikke har innhold du vil beholde, kan du sette det opp som internt lagringsområde for telefonen din. Telefonen må kjøre Android 6.0 Marshmallow. Dette bidrar til å utvide telefonens lagringsområde fordi du kan migrere de installerte appene og lagrede appdataene til kortet. En viktig ting å huske på er imidlertid at etter at du ha satt opp microSD-kortet som internt lagringsområde, kan kortet bare brukes på telefonen der det ble formatert. Du kan ikke sette inn og bruke kortet på andre telefoner.

Brukerhåndboken eller fremgangsmåtene har informasjon om hvordan du setter opp microSD-kortet som internt lagringsområde.