Hvorfor snakker telefonen til meg? Hvordan slår jeg av dette?

Du kan tilfeldig ha slått på TalkBack da du begynte telefonoppsettet. TalkBack er utformet for å gi taletilbakemelding til brukere med synshemning.Hvis du tilfeldig slo på TalkBack under telefonoppsettet, kan du slå det av på språkvalgskjermbildet.
  1. På språkvalgskjermbildet tegner du en "‍L"‍ med fingeren for å vise TalkBack-kontroller.
  2. Klikk på Pause tilbakemelding.
  3. Klikk på OK og dobbeltklikk på skjermen for å stanse TalkBack midlertidig.
  4. Klikk på Verktøy > Tilgjengelighet > TalkBack, og klikk på På/Av-bryteren for å slå av TalkBack.
  5. Klikk på for å gå tilbake til språkskjermbildet.
Merk: Hvis du vil finne ut mer om TalkBack, se brukerhåndboken eller fremgangsmåtene.