Hvorfor kan jeg ikke bruke flerfingerbevegelser i appene mine?

Det er fordi Mediebevegelser er aktivert som standard. Dette gjør at bevegelser med tre fingre brukes eksklusivt for deling av innhold eller for bruk med HTC-apper. Du vil ikke kunne bruke flerfingerbevegelser (bevegelser som bruker tre fingre eller mer) til andre formål.
For å bruke flerfingerbevegelser i apper for spill eller musikkinstrumenter, fjerner du merket for Mediebevegelse i Innstillinger > Skjerm og knapper (eller Skjerm, bevegelser og knapper).