Hvordan får jeg mest mulig ut av HTC Sense Home-widgeten?

HTC Sense Home-widgeten kan automatisk bytte mellom tre sett av appikoner avhengig av om du er hjemme, på jobb eller på reisefot. Men for å få det til å skje, må du sørge for at du har alle de nødvendige innstillingene.
  • Kontroller at du har satt opp HTC Sense Home-widgeten. Hvis du ser Klikk for å personliggjøre på widgeten, klikker du for å sette opp widgeten.
  • Kontroller at du har Internett-tilgang. Gå til Innstillinger og slå på Wi-Fi eller Mobildata.
  • Kontroller at du har plasseringsinnstillingen slått på i Innstillinger > Plassering.
  • Kontroller at du har delt din presise plassering og dine personlige bruksdata med HTC. På widgeten klikker du på > > Gjør HTC Sense Home personlig og merker av for alle alternativene.
  • Kontroller at du har satt opp hjemme- og arbeidsadressene. I widgeten klikker du på > > Angi plasseringer og legger til adresser.
  • Sørg for at plasseringstjenesten har lov til å skanne etter nettverk selv når Wi-Fi er slått av. I Innstillinger klikker du på Plassering > > Skanning og sørger for at Wi-Fi-skanning er på.