Hvordan bytter jeg mellom HTC Sense-tastaturet og tredjeparts inntastingsmetoder?

Hvis du har installert inntastingsutstyr eller tastatur fra tredjepart, må du slå det på og velge det som ditt gjeldende tastatur.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Språk og tastatur.
  2. Under Tastatur og inndatametoder klikker du på Gjeldende tastatur > Velg tastatur.
  3. Klikk på Av/på-bryteren på inntastingsutstyret fra tredjepart.
  4. Trykk på .
  5. Klikk på Gjeldende tastatur, og velg om du vil bruke HTC Sense Input eller inntastingsutstyr fra tredjepart.