Hvorfor reagerer ikke telefonen min på Motion Launch-gester?

I Innstillinger > Skjerm og bevegelser (eller Skjerm, bevegelser og knapper) klikker du på Bevegelser i Motion Launch og sørger for at du har valgt Motion Launch-alternativene du ønsker.

Hvis Motion Launch-alternativene allerede er valgt, men telefonen ikke reagerer på bevegelsene dine, kan du undersøke de mulige årsakene nedenfor.

• Det fantes ingen bestemt bevegelse før fingerbevegelsen. Sørg for å løfte av telefonen før du foretar fingerbevegelsen.
  • Sveipingen var for kort. Sveip en lengre avstand over skjermen.
  • Da du sveipet opp for å låse opp telefonen, sveipet du ikke opp fra nedre halvdel av skjermen.
  • Hvis Kamera ikke startet, trykket du kanskje ikke på VOLUM-knappen etter at du løftet av telefonen i liggende retning.
  • Du kan ha dekket til nærhetssensoren mens du holdt telefonen. Slå opp i brukerhåndboken eller fremgangsmåtene for å se hvor denne sensoren er plassert på telefonen.
  • Du berører kanskje telefonen for lenge når du sveiper Slipp fingeren mens telefonen vibrerer.