Installere et digitalt sertifikat

Bruk digitale klient- og Certificate Authority (CA)-sertifikater for å gi HTC Desire 530 tilgang til VPN eller sikrede Wi-Fi-nettverk, og også for å gi godkjenning til sikre online-servere. Du kan få et sertifikat fra systemadministratoren, eller laste det ned fra nettsteder som krever godkjenning.
Viktig:
  • Du må angi en PIN-kode eller passord på låseskjermen før du installerer et digitalt sertifikat.
  • Noen apper, som nettleseren eller e-postklienten, lar deg installere sertifikater direkte i appen. Se appens hjelp for mer informasjon.
  1. Lagre sertifikatfilen i rotmappen på HTC Desire 530.
  2. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Sikkerhet.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på Installer fra lagringsplass hvis lagringskortet er satt opp som ekstern lagringsplass.
    • Klikk på Installer fra telefonens lagringsplass hvis lagringskortet er formatert er satt opp som intern lagringsplass.
  4. Bla til sertifikatet for å velge det.
  5. Angi et navn for sertifikatet og velg hvordan det skal brukes.
  6. Klikk på OK.