Motta filer med Bluetooth

HTC Desire 530 lar deg motta forskjellige filer med Bluetooth, medregnet fotografier, musikkspor, kontaktinfo, kalenderhendelser og dokumenter, for eksempel PDF-filer.
Viktig: Se enhetens dokumentasjon hvis du vil ha instruksjoner om sending av informasjon om Bluetooth.
  1. Slå på Bluetooth.

Se Slå Bluetooth av eller på.

2. Send en eller flere filer fra avsenderenheten til HTC Desire 530.
  3. Hvis du blir bedt om det, godtar du paringstilkoblingen på HTC Desire 530 og på mottaksenheten. Du kan også bli bedt om å angi det samme passordet eller bekrefte det automatisk genererte passordet på begge enheter.

Deretter må godta en forespørsel om Bluetooth-autorisasjon.

4. Trykk på Paring.
  5. Når HTC Desire 530 mottar et forespørselsvarsel om filoverføring, skyver du varslingspanelet nedover, klikker på varselet om innkommende fil og klikker på Godta.
  6. Når en fil er overført, vises en varsling. Skyv varslingspanelet nedover, og klikk deretter på den aktuelle varslingen for å vise filen.
  7. Du kan også klikke på > Vis mottatte filer for å vise de mottatte filene via Bluetooth.