Søke på HTC Desire 530 og Internett

Du kan søke etter informasjon på HTC Desire 530 og på Internett. I Google-søk-appen starter du søket ved å legge inn et nøkkelord, eller ved hjelp av Google Voice Search.

Hvis du vil åpne Google-søk, går du til startskjermbildet, klikker på og finner frem til og klikker på Google. Eller klikk på widgeten for Google-søkelinjen når den er tilgjengelig.

Tips: Noen apper, for eksempel Kontakter eller E-post, har sin egen søkefunksjon, som du kan bruke til å søke bare innenfor disse appene.

Utføre søk på Internett og i HTC Desire 530

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Google.

Hvis du allerede har satt opp en Google-konto på HTC Desire 530, får du mulighet til å logge deg på Google Now.

2. Skriv inn det du vil søke etter i søkeboksen. Etter hvert som du skriver, vises samsvarende elementer i HTC Desire 530 og forslag fra Google-nettsøk.
  3. Hvis listen med forslag inneholder det du søker etter, klikker du på elementet for å søke etter det eller åpne det i den aktuelle appen.
Merk: Du kan også filtrere nettsøkresultater ved å klikke på en av kategoriene på filterlinjen nederst på skjermen.

Søke på internett med stemmen din

Bruk Google Voice Search for å finne informasjon på Internett ved å snakke til HTC Desire 530.
Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Google.
  2. Si "‍OK, Google"‍, og si deretter hva du vil søke etter. Etter at du har snakket, vises samsvarende elementer fra Google-nettsøk.
  3. Hvis listen inneholder det du søker etter, trykker du på elementet for å åpne det i dets kompatible app. I motsatt fall sier du "‍OK, Google"‍ for å søke på nytt.

Angi søkealternativer

1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Google.
  2. Klikk på Søk og nå.
  3. Klikk på søkealternativet du vil angi.

Hvis du vil ha hjelp eller gi tilbakemeldinger, kikker du på .