Vise Kalender

Bruk Kalender-appen til å vise hendelser, møter og avtaler. Hvis du har logget inn i dine online-kontoer, vil relaterte hendelser også vises i Kalender.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kalender.
  2. Klikk på , og velg deretter en kalendervisning.
Tips: Hvis du ser gjeldende date -ikon, klikker du på det for å gå tilbake til gjeldende dato.

Månedsvisning

I månedsvisning vil du se markører på dager som har hendelser. Kommende hendelser for dagen er også vist nederst på skjermen.
  • Sveip til venstre eller høyre over skjermen for å vise påfølgende eller foregående måneder.
  • Klikk på en dag for å vise hendelsene for den dagen.
  • Trykk og hold en dag for å se flere alternativer.

Dag- og agendavisninger

Dagsvisningen viser dagens tidsplan og værmelding for de neste dagene, mens dagsordenvisningen gir et raskt overblikk over alle dagens hendelser.
  • Sveip til venstre eller høyre over skjermen for å vise påfølgende eller foregående dager.
  • Trykk på en hendelse for å se detaljer.
  • Hvis hendelsen er kontaktens bursdag eller annen merkedag, trykker du på den for å sende en hilsen.
Tips: Vil du se hendelsestiden i en annen tidssone? Trykk på > Velg andre tidssone > Velg plassering i Dagsvisningen, og angi deretter bynavnet.

Ukevisning

Ukevisning viser et diagram over hendelsene i én uke.
  • Sveip til venstre eller høyre over skjermen for å vise påfølgende eller foregående uker.
  • Klikke på en hendelse (vises som fargelagte blokker) for å vise dens detaljer.
  • Sjekk ukenummeret i øverste venstre hjørne av diagrammet.
  • Velg ønsket dag i uken ved å klikke på > Innstillinger > Første dag i uken.
Relaterte fremgangsmåter