Legge til sosiale nettverk, e-postkontoer, med mer

Du kan synkronisere kontakter, kalendre og annen informasjon fra sosiale nettverk, e-postkontoer og onlinetjenester på HTC Desire 530. Avhengig av kontotype kan du synkronisere oppdateringer mellom HTC Desire 530 og Internett ved å logge på dine onlinekontoer.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på .
  3. Klikk på kontotypen du vil legge til.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å angi kontoinformasjonen din.
Tips:
  • I Innstillinger > Kontoer og synkronisering trykker du på Autosynk På/Av for å slå av eller på automatisk synkronisering av alle kontoene.
  • Du kan legge til flere Google-kontoer.