Demontere minnekortet

Når du har behov for å fjerne minnekortet mens HTC Desire 530 er på, må du først demontere minnekortet for å forhindre at du skader eller ødelegger filene på kortet.
Viktig: Hvis minnekortet brukes som internt lagringsområde og det finnes apper som ble flyttet til kortet, kan du ikke åpne disse appene etter at du har demontert kortet.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Lagring og USB.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis lagringskortet vises under Eksternt lagringsområde, klikker du på > Løs ut ved siden av kortnavnet.
    • Hvis lagringskortet vises under Internt lagringsområde, klikker du først på kortnavnet og deretter på Løs ut.