Kopiere filer mellom HTC Desire 530 og datamaskinen

Du kan kopiere musikk, bilder og andre filer til HTC Desire 530.
Viktig:
  • Lagre og lukk filene dine før du kopierer dem fra datamaskinen din til HTC Desire 530 eller omvendt.
  • Hvis du bruker lagringskortet som internt lagringsområde, vil datamaskinen bare vise lagringskortets innhold.
  1. Koble HTC Desire 530 til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  2. HTC Desire 530 låser du opp skjermen hvis den er låst.
  3. Svar Ja på pop-up-meldingen som spør om du vil bruke USB til filoverføringer.

Hvis du ikke ser denne meldingen, skyver du varslingspanelet åpent, klikker på varslingen Bruk USB til og klikker på Filoverføringer.

Du vil se alternativer for visning eller import av filer på dataskjermen.

4. Velg å vise filer.
  5. Kopier filene fra datamaskinen til HTC Desire 530, eller omvendt.
  6. Etter kopiering av filene kobler du HTC Desire 530 fra datamaskinen.