Legge til bilder eller videoer i et album

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Galleri.
  2. Klikk på og velg deretter hvordan du vil vise bildene og videoene.
  3. Åpne en gruppe bilder og videoer, for eksempel en hendelse i Tidslinje-visning eller et album.
  4. Klikk på > Legg til i album.
  5. Velg fotografiene eller videoene du vil legge til, og klikk på Neste.
  6. Lag et album eller velg et album som du allerede har opprettet i Galleri. Hvis du vil opprette et nytt album å flytte eller kopiere til, klikker du på .
Tips: Hvis du vil legge til enkeltbilder eller -videoer i et album, trykker du på og holder bildet eller videoen. Klikk på Legg til i album, og velg ønsket album eller lag et nytt.