Bruke Automatisk Utløser

Hold stille for å ta en automatisk selfie, eller bare smil! Du behøver bare å slå på denne funksjonen i kamerainnstillingene.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Selfie-modus. Hvis du vil finne ut hvordan du bytter mellom fangstmoduser, se Velge en fangstmodus.
  3. Klikk på > Kameraalternativer.
  4. Velg alternativet Automatisk Utløser og trykk på .
  5. Still deg opp og ram inn deg selv i søkerskjermbildet.
  6. Hvis du vil ta selfien automatisk, se på frontkameraet og gjør slik:
    • Stå stille inntil den hvite boksen blir grønn i søkeskjermbildet.
    • Eller smil mot kameraet. Hold smilet i noen få sekunder inntil bildet er tatt.