Legge inn tekst ved å snakke

Ingen tid til å skrive? Prøv å uttale ordene for å legge dem inn.
  1. Klikk på et område hvor du vil skrive inn tekst.
  2. Trykk på og hold på skjermtastaturet.
  3. Når du ser den animerte mikrofonknappen og ordene "‍Tal nå"‍, sier du ordene du vil angi.
    Tips: Still inn talekommandospråket ved å trykke på språklinjen over mikrofonknappen. Du kan velge ett eller flere språk. Tilgjengelige språk kan variere.
  4. Hvis et ord ikke stemmer med det du har sagt og er understreket, kan du klikke på det for å slette det eller se flere valg.
  5. Skriv inn punktsettingsmerker ved å si navnet (for eksempel, si "‍komma"‍).