Hva er nytt og forskjellig på HTC Desire 530?

HTC Desire 530 bruker Android 6.0 Marshmallow og en helt nydesignet Kamera-app.

Hva er nytt i Android 6.0 Marshmallow

• Now on Tap søker intuitivt etter tilknyttet informasjon direkte i appen, selv om du for eksempel viser en melding eller et webområde.
  • Det finnes en Minne-innstilling som viser hvordan minne brukes på telefonen.
  • Som hjelp til å beskytte telefonen og personvernet har Android 6.0 Marshmallow forbedret måten appene er gitt tilgang til visse data eller funksjoner på, for eksempel kontakter eller mikrofonen.
  • Bruk det eksisterende lagringskortet som eksternt lagringsområde for å sette inn og bruke kortet på en Android-telefon. Hvis det er et helt nytt kort, kan du sette det opp som internt lagringsområde.
  • Doze-modus og appstandby bidrar til å bevare batterilevetid ved å begrense nettverkstilgang når telefonen ikke lades og når telefon og apper har vært i bruk en stund.

Bildebehandlingsfunksjoner

Bytt raskt mellom å slå HDR av og på i kamerasøkeren.

Hva er endret

• HTC BlinkFeed har utviklet seg til en serviceplattform som kan samle innholdspartneres tjenester på ett sted. News Republic er vår første presenterte partner.
  • HTC Backup-tjenesten er ikke lenger tilgjengelig. Bruk HTC Restore til å gjenopprette tidligere sikkerhetskopier som HTC Backup har lagret på telefonen.
  • Å sende et vCard med SMS støttes ikke. Du kan fortsatt sende et vCard med MMS.