Jeg brukte HTC Backup tidligere. Hvorfor er ikke HTC Backup tilgjengelig på telefonen min?

HTC Backup-tjenesten er ikke lenger tilgjengelig på HTC-telefoner som bruker Android 6.0 Marshmallow.

HTC Backup har endret navn til HTC Restore. Med denne tjenesten kan du gjenopprette sikkerhetskopier som ble lagret på telefonen av HTC Backup tidligere. Du må laste ned og bruke HTC Restore-appen på telefonen for å få tilgang til disse sikkerhetskopiene.

Fra og med Android 6.0 bruker du Android Backup-tjenesten til å sikkerhetskopiere telefonen automatisk til Google Drive. Du bruker også denne tjenesten når du gjenoppretter sikkerhetskopien fra Google Drive til en ny telefon.

Brukerhåndboken eller fremgangsmåtene har flere detaljer.