Hvordan angir jeg den standard SMS-appen?

Hvis du har installert mer enn én SMS-app på telefonen, kan du angi hvilken app som skal sende og motta SMS.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Apper.
  2. Klikk på > Konfigurer apper > Standardapper.
  3. Klikk på Standard meldingsapp og velg din foretrukne meldingsapp.
Tips: Hvis du vil bruke HTCs app som standard, klikker du på Meldinger. Meldinger-appen kan sende og motta både SMS og MMS og tillater gruppemeldinger (hvis enheten og mobiloperatøren støtter det).