Bruke HTC Desire 12s som Wi-Fi-hotspot

Del datatilkoblingen med andre enheter ved å gjøre om HTC Desire 12s til et Wi-Fi-hotspot.

Viktig:
  • Kontroller at dataforbindelsen er slått på.
  • Du må ha en godkjent dataplan for kontoen fra mobiloperatøren for å bruke denne tjenesten. Enheter koblet til ditt Wi-Fi-hotspot bruker data fra dataplanen du abonnerer på.
  1. startskjermbildet sveiper du opp, søker etter og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Nettverk og Internett > Wi-Fi-sone og internettdeling > Sett opp et Wi-Fi-hotspot.
  3. Angi et hotspotnavn eller bruk standardverdien.
  4. Angi et passord eller bruk standardverdien.

Passordet er nøkkelen som andre personer må angi på sin enhet for å koble til og bruke HTC Desire 12s som en trådløs ruter.

5. Klikk på Lagre.
  6. Klikk på bryteren for Portabelt Wi-Fi Hotspot På/Av for å slå det på.

HTC Desire 12s er klar til å brukes som Wi-Fi-hotspot når du ser på statuslinjen.

Viktig: Som hjelp til å redusere sikkerhetsrisikoene bruker du standard sikkerhetsinnstillinger og angir et sikkert og unikt passord.