Slå Bluetooth av eller på

1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > Tilkoblede enheter.
  2. Klikk på Bluetooth På/Av-bryteren for å slå Bluetooth-tilkoblingen av og på.
  3. Klikk på Bluetooth > Par ny enhet for å se en liste over tilgjengelige enheter.
Merk: Når Bluetooth ikke er i bruk, kan du slå av funksjonen for å spare strøm. Du må også slå den av på steder hvor bruk av trådløse enheter er forbudt, for eksempel om bord på fly eller i sykehus.