Ta et bilde

1. På startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Pek med kameraet på det du ønsker å ta bilde av. Du kan klikke på skjermen for å skifte fokus til et annet motiv.
  3. Når du er klar til å ta bildet, klikker du på .

Bruke HDR

Når du tar portretter mot en lys bakgrunn, kan du bruke HDR (Høy dynamisk rekkevidde) for å fange inn motivene dine tydelig. HDR bringer frem detaljene i både høylysområdene og skyggepartiene, selv i belysning med høy kontrast.
Viktig: HDR fungerer best når motivet er stødig. Kameraet tar tre bilder ved ulike eksponeringsnivåer og setter dem sammen til ett forbedret foto.
  1. På startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Velg om du vil ta bilder med hoved- eller frontkameraet. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Kontroller at er valgt. I motsatt fall klikker du på for å endre det.
  4. Når du er klar til å ta bildet, klikker du på .