Programvare og appoppdateringer

Last ned og installer programvareoppdateringer for å få de siste ytelsesforbedringene, programfikser og sikkerhetsforbedringer. HTC Desire 12s kan sjekke og varsle deg om en ny programvareoppdatering.

Enkelte appoppdateringer er tilgjengelige fra HTC eller mobiloperatøren, og du vil motta varsler på telefonen når det finnes nye oppdateringer. Eller du kan installere appoppdateringer fra Google Play Butikk. Enkelte HTC-apper som ikke er forhåndslastet i visse telefoner, kan også lastes ned fra Google Play Butikk.

Merk: Informasjonen i denne håndboken er kanskje ikke helt oppdatert hvis det finnes nyere programvare eller appoppdateringer.

Sjekke systemets programvareversjon

Før du installerer en oppdatering av systemprogramvaren, må du først sjekke hvilken Android-versjon du har på telefonen.
  1. startskjermbildet sveiper du opp, søker etter og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på System > Om telefonen.
  3. Sjekk under Android-versjon.

Se etter oppdateringer manuelt

Merk: Slå på mobildata, eller koble HTC Desire 12s til et Wi-Fi-nettverk før du ser etter oppdateringer.
  1. startskjermbildet sveiper du opp, søker etter og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på System > Om telefonen > Systemoppdateringer.
  3. Klikk på Sjekk nå.
Relaterte fremgangsmåter