Navigere i HTC Desire 12s med TalkBack

Bruk TalkBack hvis du vil navigere i HTC Desire 12s med talte tilbakemeldinger. Når du berører skjermen, vibrerer HTC Desire 12s og avgir en hørbar respons slik at du vet at du berører.
Merk: Ikke alle språk støttes.

Slå på TalkBack

1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > Tilgjengelighet.
  2. Klikk på TalkBack og deretter på av/på-bryteren.
  3. Les fraskrivelseserklæringen for TalkBack og klikk på OK.

Et kort opplæringsprogram for bruk av TalkBack begynner å kjøre etter at du har slått på TalkBack.

Merk: TalkBack fungerer best hvis du slår av automatisk skjermrotering.

Slå Utforsk ved å trykke av eller på

Med Utforsk basert på berøring kan HTC Desire 12s reagere på snarveisbevegelser og skjermberøringer ved å gi tilbakemeldinger i form av lydsignaler. Utforsk ved å trykke er aktivert når du slår på TalkBack.
  1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > Tilgjengelighet.
  2. Klikk på TalkBack og deretter på Innstillinger.
  3. Under Navigering klikker du på På/Av-bryteren ved siden av Utforsk ved å trykke for å slå funksjonen av eller på.

Når Utforsk ved å trykke er deaktivert, vil ikke HTC Desire 12s reagere på snarveisbevegelser lenger eller uttale elementer når du berører skjermen.

Bruke TalkBack-bevegelser

Når TalkBack er slått på, og innstillingen Utforsk basert på berøring er valgt, erstattes de vanlige berøringsbevegelsene av TalkBack-bevegelser.
Gjør ett av følgende:
Åpne et element
  1. Dra fingeren på skjermen for å finne og velge elementet.
  2. Dobbeltklikk hvor som helst på skjermen for å åpne elementet.
Flytt et element
  1. Dra fingeren på skjermen for å finne elementet.
  2. Dobbeltklikk på skjermen, men ikke løft fingeren ved det andre klikket.
  3. Dra elementet til et nytt punkt og løft fingeren.
Rull gjennom et skjermbilde Bruk to fingre til å sveipe opp, ned, til venstre eller til høyre.
Låse opp den låste skjermen Bruk to fingre til å sveipe opp fra bunnen av skjermen.
Åpne varslingspanelet Bruk to fingre til å sveipe ned fra toppen av skjermen.