Foreta et anrop

Du kan enten ringe et nummer direkte eller gjøre hurtige anrop fra favorittene dine eller samtaleloggen.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Telefon-appen.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil ringe et nummer, klikker du på . Skriv inn telefonnummeret eller de første bokstavene i kontaktnavnet for å se kontaktene som stemmer overens.
    • Hvis du vil ringe en lagret kontakt, klikker du på
    • Hvis du vil ringe en kontakt fra samtaleloggen, klikker du på
    • Hvis du vil ringe en kontakt du har angitt som favoritt, klikker du på
  3. Klikk på kontakten du vil ringe, eller klikk på .
    Merk: Hvis telefonnummeret har et internnummer, klikker du på når du har koblet til hovedlinjen, og taster inn internnummeret.
  4. Klikk på navnet som svarer til kortet du vil bruke.

Foreta et anrop med stemmen

Ring en kontakt håndfritt ved hjelp av stemmen.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Telefon-appen.
  2. Klikk på .
  3. Si navnet på kontakten du vil ringe. Si for eksempel "‍Ring [personens navn i telefonboken]."‍
  4. Klikk på kontaktens navn, og velg hvilket kort du vil bruke for å foreta anropet.

Ringe et nummer i en melding

Når du mottar en tekstmelding som har et telefonnummer i seg, kan du bare klikke på nummeret for å plassere et anrop.