Lås skjerm

Her ser du hva du kan gjøre på den låste skjermen:
  • Sveip oppover på den låste skjermen for å låse opp skjermen.
  • Klikk på to ganger på et varsel for å gå direkte til den tilknyttede appen.
  • Sveip til venstre eller høyre på varslingen for å fjerne den.
  • Skyv til venstre eller høyre på en varsling inntil du ser og . Klikk på for å slumre varslingen.
  • Trykk på og hold en varsling, og klikk på Alle kategorier eller Flere innstillinger for å tilpasse varslingsinnstillingene.

Hvis du ikke vil at varslingsinnholdet skal vises på den låste skjermen, går du til Innstillinger > Sikkerhet og plassering > Innstillinger for låseskjerm > På låseskjermen og klikker på Ikke vis varsler i det hele tatt.

• Hvis du vil sette opp en skjermlås eller smartlås, se Angi en skjermlås hvis du vil ha detaljer.