Bli kjent med innstillingene dine

Vil du endre ringetonen, sette opp en Wi-Fi-tilkobling eller legge til kontoene dine? Gjør alt dette og mer i Innstillinger.
  1. Åpne Innstillinger fra Apper-skjermbildet eller varslingspanelet:
    • På startskjermbildet sveiper du opp, søker etter og klikker på Innstillinger.
    • På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
    • Sveip ned fra toppen av skjermen og klikk på .
  2. Her er noen av de grunnleggende innstillingene som du kan endre:
    • Klikk på Nettverk og Internett for å koble til og konfigurere Wi-Fi- og datatilkoblingen, sjekke dataforbruket, gjøre om telefonen til et Wi-Fi-hotspot, og mye mer.
    • Kikk på Skjerm for å endre bakgrunn, justere skrift- og skjermstørrelse, angi en skjermbeskytter og andre ting.
    • Klikk på Lyd for å endre ringetone, bestemme om lyd og vibrasjon skal finne sted når du kommuniserer med telefonen, angi Ikke forstyrr-preferanser, og andre ting.
    • Klikk på Sikkerhet og plassering for å bidra til å sikre telefonen, velge preferanser for låst skjerm, angi plasseringsalternativ, og andre ting.
    • Klikk på et element under Forslag for å sjekke nye eller anbefalte innstillinger for tilpasning.
Tips: Klikk på i Innstillinger for å finne alternativer og innstillinger raskt.