HTC Desire 12s-oversikt

Etter at du har tatt HTC Desire 12s ut av esken, gjør du deg først kjent med kortskuffens plassering, kontrollene og sensorene.
  1. AV/PÅ-knapp
  2. Høyttaler
  3. mikro-USB-kontakt
  4. Mikrofon
  5. VOLUM-kontroll
  6. nano-SIM og lagringskortskuff
  7. Frontkamera
  8. Nærhets- og lyssensor
  9. LED-lykt
  10. 3,5 mm headsetkontakt
  11. Varsellampe

Du trenger 4G/LTE-abonnement for å bruke operatørens 4G/LTE-nettverk for tale og datatjenester. Hør med operatøren hvis du vil ha detaljer.

Merk:
  • Hvis du vil bruke et deksel eller en skjermbeskytter, må du ikke dekke til og blokkere nærhetssensoren. Kjøp et deksel eller en skjermbeskytter utformet for HTC Desire 12s.
  • Unngå at væske eller støv trenger inn i mikrofonhullet for å forhindre skade på mikrofonen.
  • Unngå å koble til tredjeparts headset eller tilbehør med amuletter av metall som dingler i nærheten av headsetkontakten. Bruk av disse kan påvirke signalmottaket.
  • Ikke demonter noen del av telefonen. Ikke press telefonen åpen eller fjern batteriet med makt. Dette kan skade telefonen eller dens elektronikk, og vil gjøre garanten ugyldig.

Bakpanel

1. LED-lykt
  2. Kamera
  3. Fingeravtrykksskanner
Relaterte fremgangsmåter