Legge til widgets på startskjermbildet

Widgeter gjør det lett å få tilgang til viktig informasjon og medieinnhold.
  1. Trykk på og hold en tom plass på et widgetpanel.
  2. I popup-menyen klikker du på Legg til apper og widgets.
  3. Trykk på Rullegardinliste > Widgeter.
  4. Rull gjennom widgets, eller klikk på for å søke etter en bestemt widget.
  5. Trykk på og hold en widgeten, og dra den til et widgetpanel der du vil legge den til.

Endre widgetinnstillinger

Du kan endre grunnleggende innstillinger for enkelte widgets.

1. Trykk på og hold en widget på startsiden og dra den deretter til .
  2. Tilpass widgetinnstillinger.

Endre størrelse på en widget

Enkelte widgeter kan endres størrelse på etter at du har lagt dem til på startskjermbildet.
  1. Trykk og hold en widget på startskjermbildet, og slipp deretter fingeren din. Hvis en kant vises, betyr det at du kan endre størrelsen på widgeten.
  2. Dra sidene av grensen for å forstørre eller forminske widgeten.