Hvorfor blir jeg bedt om å legge inn et passord for å dekryptere telefonen når jeg starter den på nytt eller slår den på?

For å beskytte data krypterer Android telefonens lagringsområde når du har satt en skjermlås. Du må bruke skjermlåsmønsteret, en numerisk PIN-kode eller et annet passord for å dekryptere telefonens lagringsområde hver gang du slår på eller starter telefonen på nytt.
Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på enkelte telefoner.