Hva bør jeg gjøre hvis jeg mister eller blir frastjålet telefonen?

Du kan bruke Finn min enhet til å finne telefonen under følgende forhold:
  • Telefonens eksterne lokaliserings-, låse- og slettefunksjoner er aktivert i Innstillinger > Google > Sikkerhet > Finn min enhet.
  • Telefonen du mistet eller ble frastjålet, er fortsatt koblet til Internett, pålogget Google-kontoen og har plasseringstjenester aktivert.

Slik bruker du Finn min enhet:

1. Bruk datamaskinens nettleser, og gå til www.google.com/android/find for å logge på samme Google-konto som du brukte på telefonen.

Finn min enhet vil vise deg detaljer om telefonens plassering når den oppdages.

2. Du kan gjøre følgende:
    • Klikk på Spill av lyd for å få telefonen til å ringe i tilfelle du bare har forlagt den.
    • Hvis dette er første gang du bruker Finn min enhet, klikker du på Aktiver låsing og sletting hvis du vil låse eller slette telefonen fjernstyrt. Når du ser de individuelle Lås- og Slett-knappene, klikker du på ønsket kommando.
      Merk: Fjernsletting vil utføre en fabrikktilbakestilling for å fjerne alle data i telefonens lagringsområde, medregnet apper, appdata og innstillinger. Men ikke alle data, blant annet personlig informasjon, kan slettes permanent.