Hva er Smart lås og hvordan bruker jeg det?

Smart lås gir deg en raskere måte å låse opp telefonen på enn å oppgi passord, PIN-kode eller mønster. Du kan sette opp telefonen slik at den oppdager ansiktet ditt, steder, en annen enhet eller stemmen din før du kan låse opp skjermen. Dette er et godt alternativ å legge til hvis du glemmer passord ofte.
  1. Gå til Innstillinger.
  2. Klikk på Sikkerhet og posisjon eller Sikkerhet.
  3. Klikk på Skjermlås og velg og sett opp en skjermlås. Dette vil være din reservemetode for skjermlåsing.
  4. På skjermbildet Sikkerhet og posisjon eller Sikkerhet-skjermen klikker du på Smart lås.
  5. Bekreft skjermlåsen.
  6. Velg hva du vil at telefonen skal oppdage før den låses opp.
  7. Følg instruksjonene på skjermen.