Hvorfor låses ikke telefonen selv om jeg allerede har satt et skjermlåspassord?

Hvis du har satt opp en skjermlås-PIN, et passord eller en fingeravtrykkleser – hvis telefonen har en – men telefonen ikke vil låses, kan du ha aktivert Smartlås slik at telefonen alltid låses opp når en klarert enhet som for eksempel et Bluetooth-headset er tilkoblet.
  • Slå av Bluetooth, eller fjern Bluetooth-enheten fra smartlåsens klarerte enheter.
  • Eller slå av Smartlås.
Du finner flere detaljer under Hva er Smart lås og hvordan bruker jeg det?.