Hva er skjermlåsing, og hvordan kan jeg låse en app?

Skjermlåsing vil midlertidig låse telefonskjermen for å vise appen du har valgt, og du kan ikke avslutte med mindre du låser den opp. Dette forhindrer at du utilsiktet avslutter en app ved å trykke på en maskinvareknapp, spesielt når du spiller et spill i liggende retning. Når du må låne bort telefonen til noen, kan du også begrense den andre personen til bare å bruke én bestemt app ved å låse den.
Slik låser du en app:
  1. Gå til Innstillinger.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på Sikkerhet og posisjon.
    • Klikk på Sikkerhet.
  3. Under Skjermlåsing klikker du på av/på-bryteren for å slå på alternativet.
  4. Velg om du vil bli bedt om å oppgi skjermlås-PIN, passord eller mønster når du låser opp.
    • Hvis du ikke har satt en skjermlås ennå, klikker du på Lås enheten ved løsning for å sette den.
    • Hvis du har satt en skjermlås, klikker du på Spør om PIN-kode / passord / mønster før løsning hvis dens av/på-bryter ikke er slått på.
  5. Åpne ønsket app, og trykk på knappen NYLIGE APPER.
  6. Avhengig av telefonens Android-versjon gjør du ett av følgende:
    • Android 6 eller senere: Rull ned Nylige apper inntil du ser at nåleikonet vises på den siste appen du åpnet. Klikk på ikonet.
    • Android 5: På miniatyren av den siste appen du åpnet, klikker du på .

Hvordan låser jeg opp en app?

Hvordan du låser opp en app varierer avhengig Android-versjonen på HTC-telefonen.
  • Android 8: Trykk på og hold knappen TILBAKE og NYLIGE APPER samtidig.
  • Android 7: Trykk på og hold TILBAKE-knappen.
  • Android 6: Trykk på og hold AV/PÅ- og TILBAKE-knappen samtidig.
  • Android 5: Trykk på og hold knappen TILBAKE og NYLIGE APPER samtidig.