Hvordan sikkerhetskopierer jeg bilder og videoer?

Du kan sikkerhetskopiere bilder og videoer fra telefonen til Google-kontoen din. Når du skal gjøre det, bruker du Google Bilder for å synkronisere lokale og online album.
Viktig: Før du synkroniserer bilder og album, må du logge på Google-kontoen. Brukerhåndboken eller fremgangsmåtene har flere detaljer.

Sikkerhetskopiere bilder ved hjelp av Google Bilder

1. Åpne Bilder-appen.
  2. Hvis dette er første gang du åpner Bilder, aktiverer du Sikkerhetskopier og synkroniser og klikker på Bekreft.
  3. Hvis du vil sikkerhetskopiere bare bestemte mapper på telefonen, f.es. Nedlastinger eller Skjermbilder, klikker du på Drawer button > Innstillinger > Sikkerhetskopier og synkroniser > Sikkerhetskopier enhetsmapper. Slå på mappene du vil synkronisere.