Hvordan legger jeg til et tilgangspunkt i mobiloperatørens nettverk?

De fleste HTC-telefoner kan oppdage hvilken telefonoperatør du bruker, basert på SIM-kortet du har satt inn. Da kan det forhåndsinnstilte tilgangspunktnavnet (APN) brukes til å koble til mobiloperatørens datanettverk. Du kan legge til et nytt tilgangspunktnavn (APN) under roaming, eller hvis du har problemer med å etablere en datatilkobling.
Viktig: Noen mobiloperatører vil kanskje ikke tillate at du endrer et forhåndsdefinert APN eller legger til nye.
  1. Gjør ett av følgende:
    • Gå til Innstillinger > Nettverk og Internett > Dataforbruk.
    • Gå til Innstillinger > Dataforbruk.
  2. Hvis datatilkoblingen er av, klikker du på av/på-bryteren ved siden av Mobildata for å slå det på.
  3. Klikk på > Mobile nettverk > Avansert.
  4. Klikk på Navn på aksesspunkt.
    Merk: Hvis telefonen har to SIM-kort, velger du et kort først og klikker på Navn på aksesspunkt.
  5. På skjermbildet APN klikker du på og angir APN-innstillingene.
  6. Klikk på > Lagre og velg det nye tilgangspunktnavnet på skjermbildet APN.