Hvorfor starter ikke Google Assistant når jeg sier "‍OK Google"‍?

Google Assistant er tilgjengelig for telefoner som kjører Android 6.0 og senere. Før du kan si "‍OK Google"‍ for å starte Google Assistant, må du sette den opp og lære den å gjenkjenne stemmen din. Hvis du vil sette opp Google Assistant, kobler du telefonen til Internett og trykker på og holder STARTSIDE /Fingeravtrykkleser.

For at Google Assistant skal svare på "‍OK Google"‍ og talekommandoer må Batterisparing i Innstillinger være slått av.

Slik sjekker du om Batterisparing er slått av:

1. Gå til Innstillinger.
  2. Klikk på Batteri eller Strøm.
  3. Sørg for at Batterisparing av/på-bryteren er slått av.